Kurser efteråret 2019

Tag på efteruddannelse med UgeskemaRevolutionen i det nye skoleår – uanset, om det er dit første kursus i Ugeskema, eller om du ønsker en opfølgning med endnu flere redskaber. UgeskemaRevolutionen handler om en anden måde at organisere din undervisning på, så du og dine elever kan få en skolehverdag med overskud. Brug mindre tid på… Læs mere »

Ny organisering af skoledagen | Få en hverdag med overskud

Ny organisering af skoledagen giver dig mulighed for en hverdag med overskud til alle – både eleverne og dig selv. Få det hurtige overblik, så du nemt kan gøre drøm til virkelighed med UgeskemaRevolutionen i din nye skolehverdag. Vil du også sikre, at alle dine elever bliver selvstændige, videbegærlige og dygtige? Og vil du samtidig imødekomme… Læs mere »

Finn ser forskellen med Ugeskema

Differentieret undervisning er en af de ting, som er blevet nemmere. Læreren Finn gør status over sit første halvår med Ugeskema. For eleverne er det frie valg mellem rækkefølgen af opgaverne en motivationsfaktor, som Finn lægger mærke til. For hans egen vedkommende er en af gevinsterne ved Ugeskema, at det er mere overskueligt at lave… Læs mere »

Ikoner til Ugeskema

Ikoner til Ugeskema Står du og mangler piktogrammer – se mere her. UgeskemaRevolutionen ikoner  

Tjanseskema – alle elever bidrager

Vil du have pænt og ordentligt i dit klasselokale hele året? Så er det tjanse-skemaet, du skal have fat i. Få GRATIS ikoner til både de yngste og de ældste elever. Det er nemmest at bevare klasselokalet pænt og ordentligt, hvis så mange som muligt er involveret i den løbende oprydning. På den måde tager… Læs mere »

Lettere overgang fra børnehave til skole

Det er muligt at skabe en meget lettere overgang fra børnehave til skole, når klassen arbejder med UgeskemaRevolutionen. I børnehaven er alle børn i gang med mange forskellige aktiviteter på samme tidspunkt, og børnene har lært at vælge, hvad de nu har lyst til at lave. Når klassen arbejder med Ugeskema, er den del bragt med… Læs mere »

Ugeskema-inspiration til Georgien

Lektor fra læreruddannelsen i Georgien har været i Danmark for at søge inspiration til udvikling af det 4. verdensmål om kvalitetsuddannelse. Hun blev inspireret af UgeskemaRevolutionen. Gladsaxe-Bladet bringer en artikel om det udenlandske besøg på Vadgård Skole, der arbejder med UgeskemaRevolutionen som praksisforsøg. “Forsøget omhandler organisering af undervisning i et miljø, hvor både de traditionelle… Læs mere »

Få tid, overskud og lettere forberedelse

Drømmer du om at få tid og overskud i din skolehverdag? Et fatamorgana, tænker du måske. Og jeg ved, at det kan lyde som en uopnåelig ønskedrøm som lærer at lette din forberedelse og samtidig få frigivet tid i undervisningen til at komme omkring alle dine elever. Men tænk, hvis det faktisk kunne blive din virkelighed… Læs mere »

Et lys og en vej for en kommende lærer

Lærerstuderende anmelder den nye bog fra UgeskemaRevolutionen   Jeg blev første gang præsenteret for UgeskemaRevolutionen, da jeg skulle i gang med min 3. og sidste praktikperiode. Jeg kørte direkte på biblioteket og lånte Karinas første bog om UgeskemaRevolutionen og havde stor glæde af denne undervisningsmetode i mit sidste praktikforløb. Jeg blev derfor begejstret, da jeg… Læs mere »

Ny og spændende bog fra UgeskemaRevolutionen

Bogmærket anmelder den nye bog, og giver deres bedste anbefalinger. Rigtig mange lærere går ned med stress, skriver Susanne Skovbo i sin anmeldelse og peger på, at der er hjælp at hente i UgeskemaRevolutionens måde at planlægge og styre sin undervisning på. Hun fremhæver, at bogen er fyldt med nytænkende idéer til, hvordan man kan… Læs mere »

Lektørudtalelse – Få ro, trivsel og overskud i lyset af folkeskolereformen

Endelig kom den … lektørudtalelsen 😊 Og jeg er glad 😊 Den indeholder nemlig en anbefaling om at indkøbe min nye bog til PLC, folkebibliotek og biblioteker ved professionshøjskolerne 👍 👍 👍 Jeg ville gerne dele lektørudtalelsen med dig. Foreløbig må jeg desværre kun bringe 10% af den samlede tekst, som først bliver offentliggjort om… Læs mere »