Magasinet Skolen anmelder

Megaflot anmeldelse i Magasinet Skolen! ⭐⭐⭐⭐⭐ “Overskuelig trods mange informationer – lille genistreg” Anmelderen fremhæver, at bogen behandler emner, som berører ens egen praksis – eksempelvis inklusion, stress (hos både elever og lærere), forberedelsestid og forældresamarbejdet. Fokus er først og fremmest på de ændringer, man kan foretage i sin praksis, og det er nogle gange… Læs mere »

Magasinet Skolen – Få inspiration til bedre trivsel i klassen

Magasinet Skolen bringer artikel, der giver et godt indblik i undervisningsmetoden. Teasere … Slip kontrollen, giv eleverne indflydelse Bryder med det timebaserede skema Ingen lektier Varieret skoledag Lav indretningen om Find artiklen her Se også deres megaflotte boganmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐ → Læs anmeldelse    

Klar til genåbning af skolen efter påske

Guide til genåbning af skolen. Få konkrete redskaber og inspiration til, hvad du og dine kollegaer kan gøre for, at genåbningen af skolen kommer til at fungere i praksis. Genåbning af skolen – med corona som skjult passager – kalder på en guide. For hvordan kommer håndsprit og sikkerhedszoner mellem børn til at rime på… Læs mere »

Bladet Skolestart anmelder …

Flot anmeldelse i bladet Skolestart 😊 ”En fantastisk, spændende og inspirerende bog.” Bogen henvender sig til alle lærere, uanset hvilken fagkombination man har. De fleste idéer kan benyttes på alle årgange. Der er god inspiration at hente til planlægning på alle klassetrin. En fantastisk, spændende og inspirerende bog. […] Bogen bugner af nye redskaber, der løfter… Læs mere »

Ugeskemaet skaber rammen for inklusion

Inklusion af alle dine elever er en reel mulighed – Ugeskemaet skaber rammen for, at det kan lade sig gøre. Måske tænker du, at det lyder som et fatamorgana, men fremfor et drømmesyn, kan det blive din virkelighed med få simple greb. Se videoen med Troels, der lykkes med at inkludere alle elever ved hjælp… Læs mere »

Ikoner til Ugeskema

Ikoner er en vigtig del af Ugeskemaet. De faste, tilbagevendende og unikke ikoner gør det nemt for eleverne at navigere i Ugeskemaets mange opgaver. Du for syner hver opgave på Ugeskemaet med et billedikon og en kort, forklarende tekst, så eleverne nemt kan huske, hvad opgaven går ud på. Hent ikoner til dit Ugeskema UgeskemaRevolutionens… Læs mere »

5 tips til at skabe overblik for dine elever

Ugeskemaet skaber overblik for dine elever, og det lærer dem at planlægge og prioritere deres tid. Den faste, tilbagevendende og genkendelige struktur fungerer som en slags opskrift til at skabe struktur og overblik over opgaverne. I skolen er der mange opgavetyper, som går igen og igen. Opgaverne er selvfølgelig forskellige fra uge til uge, men… Læs mere »

Sprogundervisning – Drømmer du om TID …?

Har du nogensinde overvejet, hvor dygtige dine elever kunne blive, hvis du bare havde tid til at tale engelsk/tysk/fransk med hver enkelt? Det kan blive din nye skolehverdag. Og det tager kun få uger at nå dertil. Mange elever i klassen kombineret med få ugentlige timer på skemaet til sprogfagene gør, at du sikkert har… Læs mere »

Aktuelle kurser

Tag på efteruddannelse med UgeskemaRevolutionen – uanset, om det er dit første kursus i Ugeskema, eller om du ønsker en opfølgning med endnu flere redskaber. UgeskemaRevolutionen handler om en anden måde at organisere din undervisning på, så du og dine elever kan få en skolehverdag med overskud. Brug mindre tid på forberedelse og få mere… Læs mere »

Lektørudtalelse – Få ro, trivsel og overskud i lyset af folkeskolereformen

Nu må jeg endelig offentliggøre den fulde lektørudtalelse på min nye bog. Og jeg er både glad, stolt og utrolig taknemmelig 🙏 over den anbefaling, bogen får i den ’officielle boganmeldelse’. Den indeholder nemlig en anbefaling om at indkøbe bogen til PLC, folkebibliotek og biblioteker ved professionshøjskolerne 👍 👍 👍 Måske får du selv lyst til… Læs mere »