Ny organisering af skoledagen – Din nye skolehverdag med overskud

Ny organisering af skoledagen giver dig mulighed for en hverdag med overskud til alle – både eleverne og dig selv. Få det hurtige overblik, så du nemt kan gøre drøm til virkelighed med UgeskemaRevolutionen i din nye skolehverdag. Vil du også sikre, at alle dine elever bliver selvstændige, videbegærlige og dygtige? Og vil du samtidig imødekomme… Læs mere »

Fra Ugeskemaelev til gymnasieelev

Som gymnasieelev har det stor betydning, hvilket fundament der er skabt i folkeskolen. Mads fortæller, hvordan det var for ham at arbejde med UgeskemaRevolutionen i indskolingen, og hvad det betyder for ham i dag, hvor han går på gymnasiet. Noget af det Mads peger på er ansvar, selvstændighed og evnen til at strukturere sit arbejde. Og… Læs mere »

4 simple skridt – Kom nemt i gang med Ugeskema

Med 4 simple skridt er du nemt i gang med Ugeskema. 1. Du tager det undervisningsmateriale, du har planlagt til næste uge 2. Downloader Ugeskemaskabelonen 3. Indsætter navne og opgaver 4. Fremskaffer træklodser + sandpapir Nu er du klar til uge 1 med Ugeskema 😊 Få succes fra start Den nemmeste vej til at komme godt i gang… Læs mere »

Bevægelse og afslapning på samme tid

Bevægelse og afslapning på samme tid med De 5 Tibetanere Når du vil bygge bevægelse ind på Ugeskemaet og samtidig give hjernen en pause, så kan De 5 Tibetanere være en god mulighed. De 5 Tibetanere er fem simple yogaøvelser, som kommer hele kroppen igennem. Brian Dernje Nielsson guider eleverne gennem processen på en behagelig og… Læs mere »

Få nøglen til dine elever

Få nøglen til dine elever, så du kan hjælpe dem med at indstille kompasset i den rigtige retning… Gennem mine år som lærer er jeg stødt på elever, som har udfordringer i mange forskellige retninger. Nogle elever har svært ved at koncentrere sig, og andre kan have svært ved noget så elementært som at sidde… Læs mere »

Få tid til nærværende læringssamtaler

Du kan få tid til nærværende læringssamtaler med et enkelt lille fif, når du gerne vil følge elevernes læringsproces. Jeg har lyst til at følge mine elevers refleksioner, når de skriver logbog. Sådan har du det måske også? Men med mange elever i klassen kan det godt gå hen og blive en temmelig stor arbejdsbyrde… Læs mere »

Vokaltrappen

Hjælp dine elever, som er udfordrede af vokalernes lyd, med vokaltrappen som redskab. Når du printer i A3 er den lige til at bruge som plakat i klassen.

Når elever har svært ved at træffe valg

For nogle elever kan det være svært at træffe valg. De børn har brug for strategier. Mange beslutninger og valg venter gennem hele livet, så det er en vigtig kompetence at give dem med.   I stort set alle klasser sidder der elever, som har svært ved at træffe valg, men de kan være svære… Læs mere »

10.000 likes på Facebook

Yes Vi har rundet 10.000 likes på Facebook! Det gør mig vildt glad, at så mange lærere og pædagoger er med til at skabe en skole med overskud til alle. Det skal fejres med en tur ned ad memory lane… RUL NEDAD…

Klar til næste skoleår med overskud

Tjekliste til nyt skoleår med overskud Jeg har glædet mig vildt meget til at præsentere dig for mine 3 nye e-bøger. Jeg har knoklet de sidste måneder for at få dem klar til dig, så du kan være PÅ FORKANT næste skoleår 🙂 START NÆSTE SKOLEÅR MED AT VÆRE PÅ FORKANT – OG BLIV VED… Læs mere »