Orientering til forældre om UgeskemaRevolutionen

Undervisningen med Ugeskema ligger så fjernt fra den måde, forældrene selv er blevet undervist på. Det kan nogen gange resultere i skeptiske forældre, der er bekymrede for, om deres barn lærer nok. Når jeg er ude at holde kurser, bliver jeg ofte spurgt, hvordan vi forklarer forældrene om den nye undervisnings-form med Ugeskema. Selv er… Læs mere »

Bevægelse og afslapning på samme tid

Bevægelse og afslapning på samme tid med De 5 Tibetanere Når du vil bygge bevægelse ind på Ugeskemaet og samtidig give hjernen en pause, så kan De 5 Tibetanere være en god mulighed. De 5 Tibetanere er fem simple yogaøvelser, som kommer hele kroppen igennem. Brian Dernje Nielsson guider eleverne gennem processen på en behagelig og… Læs mere »

Få nøglen til dine elever

Få nøglen til dine elever, så du kan hjælpe dem med at indstille kompasset i den rigtige retning…   Gennem mine år som lærer er jeg stødt på elever, som har udfordringer i mange forskellige retninger. Nogle elever har svært ved at koncentrere sig, og andre kan have svært ved noget så elementært som at… Læs mere »

Få tid til nærværende læringssamtaler

Du kan få tid til nærværende læringssamtaler med et enkelt lille fif, når du gerne vil følge elevernes læringsproces. Jeg har lyst til at følge mine elevers refleksioner, når de skriver logbog. Sådan har du det måske også? Men med mange elever i klassen kan det godt gå hen og blive en temmelig stor arbejdsbyrde… Læs mere »

Vokaltrappen

Hjælp dine elever, som er udfordrede af vokalernes lyd, med vokaltrappen som redskab. Når du printer i A3 er den lige til at bruge som plakat i klassen.

Når elever har svært ved at træffe valg

For nogle elever kan det være svært at træffe valg. De børn har brug for strategier. Mange beslutninger og valg venter gennem hele livet, så det er en vigtig kompetence at give dem med.   I stort set alle klasser sidder der elever, som har svært ved at træffe valg, men de kan være svære… Læs mere »

10.000 likes på Facebook

Yes Vi har rundet 10.000 likes på Facebook! Det gør mig vildt glad, at så mange lærere og pædagoger er med til at skabe en skole med overskud til alle. Det skal fejres med en tur ned ad memory lane… RUL NEDAD…

Klar til næste skoleår med overskud

Tjekliste til nyt skoleår med overskud Jeg har glædet mig vildt meget til at præsentere dig for mine 3 nye e-bøger. Jeg har knoklet de sidste måneder for at få dem klar til dig, så du kan være PÅ FORKANT næste skoleår 🙂 START NÆSTE SKOLEÅR MED AT VÆRE PÅ FORKANT – OG BLIV VED… Læs mere »

Ro, struktur, inklusion og undervisningsdifferentiering

Ro, struktur, inklusion og undervisningsdifferentiering i Nuuk ”UgeskemaRevolutionen har gavnet rigtig godt, fordi det har skabt ro, struktur, inklusion og undervisningsdifferentiering,” fortæller Dorthe Bidstrup, som er skoleinspektør på Kangillinnguit skolen i Nuuk. ”Undervisningsmetoden har været brugt gennem et halvt år, og lærerne er glade for resultaterne og anbefaler metoden til andre skoler,” konkluderer Nuuk TV.… Læs mere »

UgeskemaRevolutionen skaber muligheder

”Metoden skaber ifølge skolerne mulighed for at arbejde med undervisningsdifferentiering, inklusion og klasseledelse.” Sådan skriver EVA om UgeskemaRevolutionen i sin nyeste rapport. UgeskemaRevolutionen er en forholdsvis ny måde at organisere undervisningen på, hvor det bliver muligt at undervisningsdifferentiere og inkludere elever med særlige behov. Eleverne bevarer deres lyst til at lære, og det bliver muligt… Læs mere »

Undervisningsdifferentiering og inklusion – helt naturligt

Undervisningsdifferentiering og inklusion – helt naturligt ”Man behøver ikke engang tænke over buzz-ordene ’differentiering’ og ’inklusion’, fordi det er så integreret i hinanden, og det er så sammensmeltet, at det er noget, der naturligt sker i undervisningen med UgeskemaRevolutionen,” fortæller Nicolaj. Det kan vist ikke siges smukkere 🙂 Se videoen med Nicolaj. Her kan du… Læs mere »