Ikoner til Ugeskema

Ikoner er en vigtig del af Ugeskemaet. De faste, tilbagevendende og unikke ikoner gør det nemt for eleverne at navigere i Ugeskemaets mange opgaver. Du for syner hver opgave på Ugeskemaet med et billedikon og en kort, forklarende tekst, så eleverne nemt kan huske, hvad opgaven går ud på. Hent ikoner til dit Ugeskema UgeskemaRevolutionens… Læs mere »

5 tips til at skabe overblik for dine elever

Ugeskemaet skaber overblik for dine elever, og det lærer dem at planlægge og prioritere deres tid. Den faste, tilbagevendende og genkendelige struktur fungerer som en slags opskrift til at skabe struktur og overblik over opgaverne. I skolen er der mange opgavetyper, som går igen og igen. Opgaverne er selvfølgelig forskellige fra uge til uge, men… Læs mere »

Sprogundervisning – Drømmer du om TID …?

Har du nogensinde overvejet, hvor dygtige dine elever kunne blive, hvis du bare havde tid til at tale engelsk/tysk/fransk med hver enkelt? Det kan blive din nye skolehverdag. Og det tager kun få uger at nå dertil. Mange elever i klassen kombineret med få ugentlige timer på skemaet til sprogfagene gør, at du sikkert har… Læs mere »

Aktuelle kurser

Tag på efteruddannelse med UgeskemaRevolutionen – uanset, om det er dit første kursus i Ugeskema, eller om du ønsker en opfølgning med endnu flere redskaber. UgeskemaRevolutionen handler om en anden måde at organisere din undervisning på, så du og dine elever kan få en skolehverdag med overskud. Brug mindre tid på forberedelse og få mere… Læs mere »

Lektørudtalelse – Få ro, trivsel og overskud i lyset af folkeskolereformen

Nu må jeg endelig offentliggøre den fulde lektørudtalelse på min nye bog. Og jeg er både glad, stolt og utrolig taknemmelig 🙏 over den anbefaling, bogen får i den ’officielle boganmeldelse’. Den indeholder nemlig en anbefaling om at indkøbe bogen til PLC, folkebibliotek og biblioteker ved professionshøjskolerne 👍 👍 👍 Måske får du selv lyst til… Læs mere »

Snoropgave

Snoropgave er en sjov og anderledes måde at terpe fagligt indhold på, som du kan bruge i alle fag og på alle klassetrin. Download den gratis skabelon, og du er klar til at sætte snoropgaven i spil. Sjovt at terpe Det kan være sjovt for eleverne at terpe fagligt indhold, når du bruger en snoropgave.… Læs mere »

Ordblinde genfinder troen på sig selv og lysten til at lære

Ordblindhed (dysleksi), der egentlig ’bare’ er et læsehandicap, ender for nogle elever med at koste dyrt på både selvværd, selvtillid og lysten til at lære. Men sådan behøver det ikke være. Det giver selvværd at kunne bidrage Det gør stort indtryk på mig, når en 8. klasselærer fortæller, hvordan en af hendes elever for første… Læs mere »

9 styrker ved Ugeskema

Hvad er UgeskemaRevolutionen? UgeskemaRevolutionen er en pædagogisk metode, som virkeliggør inklusion og undervisningsdifferentiering i skolehverdagen. Det er både et planlægningsredskab og en ny måde at organisere undervisningen på. Ugeskemaet baner vej for faglig progression og trivsel hos hver enkelt elev og styrker fællesskabet i klassen. 9 styrker ved Ugeskema ✅ Faglighed – eleverne lærer det,… Læs mere »

Tillid til unge – UgeskemaRevolutionen på TV2

Er nutidens unge virkelig så dovne, dumme og forkælede, som de har ry for? TV2 Øst har søsat en udsendelsesrække om tilliden til unge, hvor ungdommens stemme Mads Marius tager temperaturen på nutidens ungdom. “Jeg er chokeret – positivt – over, hvordan frihed under rammer opbygger selvtillid hos eleverne.” Mads Marius I et af programmerne… Læs mere »

Finn ser forskellen med Ugeskema

Differentieret undervisning er en af de ting, som er blevet nemmere. Læreren Finn gør status over sit første halvår med Ugeskema. For eleverne er det frie valg mellem rækkefølgen af opgaverne en motivationsfaktor, som Finn lægger mærke til. For hans egen vedkommende er en af gevinsterne ved Ugeskema, at det er mere overskueligt at lave… Læs mere »