Få tid og overskud i skolehverdagen

Få tid, overskud og lettere forberedelse

Erfaringer Nyheder Overskud Videoer

Drømmer du om at få tid og overskud i din skolehverdag? Et fatamorgana, tænker du måske. Og jeg ved, at det kan lyde som en uopnåelig ønskedrøm som lærer at lette din forberedelse og samtidig få frigivet tid i undervisningen til at komme omkring alle dine elever. Men tænk, hvis det faktisk kunne blive din virkelighed …

Måske oplever du, ligesom Diana, at løbe fra time til time og forberede det sidste i frikvarteret – for så alligevel indimellem at ende med at møde uforberedt op til undervisningen. Det resulterer ofte i stress, dårlig samvittighed og følelsen af at være utilstrækkelig. Men sådan behøver det ikke være.

”Jeg har fået overskud til at møde eleverne der, hvor de er.”
Diana Sørensen, lærer

Du kan se videoen med Diana, der fortæller om sin forvandling fra underskud til lærer med overskud.

 

 

Med UgeskemaRevolutionen får du frigivet nogle ressourcer, og som bonus vil du få mere glade og tilfredse elever og forældre, ligesom du selv vil opleve større tilfredshed og lære at bevare dit eget overskud. Allerede i løbet af få uger letter metoden din skolehverdag – både i undervisningen og i forberedelsen.

”Min forberedelse bliver skåret voldsomt ned.”
Mattis Søgaard, lærer

Se videoen, hvor Signe og Lena fortæller om deres udbytte i undervisningen, og hvor Mattis fortæller om den positive konsekvens af undervisningsmetoden i forhold til sin forberedelse som lærer.

 

 

Gør drømmen til virkelighed

Skal det forblive en drøm, eller skal jeg hjælpe dig med, at det bliver din nye skolehverdag? På under seks timer kan det blive din virkelighed.

Jeg er klar....

Bog UgeskemaRevolutionen - I lyset af folkeskolereformen

Du kan få det hurtige overblik over undervisningsmetoden. Vil du have alle redskaberne, er det min nye bog, du skal have fat i 😉 Her bliver du klædt på til at få ro, trivsel og overskud i lyset af folkeskolereformen. Du kan se mere om bogen, læse uddrag og selvfølgelig bestille bogen 😉

Jeg kan ikke vente med at få overskud....