Kategori: Videoer

Fantastiske videoer med hverdagsglimt og erfaringer med Ugeskema

Videoer, der giver indblik i en skolehverdag med UgeskemaRevolutionen…

Ro, struktur, inklusion og undervisningsdifferentiering

Ro, struktur, inklusion og undervisningsdifferentiering i Nuuk ”UgeskemaRevolutionen har gavnet rigtig godt, fordi det har skabt ro, struktur, inklusion og undervisningsdifferentiering,” fortæller Dorthe Bidstrup, som er skoleinspektør på Kangillinnguit skolen i Nuuk. ”Undervisningsmetoden har været brugt gennem et halvt år, og lærerne er glade for resultaterne og anbefaler metoden til andre skoler,” konkluderer Nuuk TV.… Læs mere »

Undervisningsdifferentiering og inklusion – helt naturligt

Undervisningsdifferentiering og inklusion – helt naturligt ”Man behøver ikke engang tænke over buzz-ordene ’differentiering’ og ’inklusion’, fordi det er så integreret i hinanden, og det er så sammensmeltet, at det er noget, der naturligt sker i undervisningen med UgeskemaRevolutionen,” fortæller Nicolaj. Det kan vist ikke siges smukkere 🙂 Se videoen med Nicolaj. Her kan du… Læs mere »

Overblik giver kvalificerede karakterer

Overblik giver kvalificerede karakterer ”Allerede efter 4 uger med Ugeskema har jeg meget større overblik, end jeg nogensinde har haft før på det her tidspunkt,” fortæller Janne, som er lærer i 10. klasse. Hun har klassen i engelsk i 3 timer om ugen, og efter kun 12 timer er hun i stand til at give… Læs mere »

Ugeskema i Udskolingen – giver “total mening”

Ugeskema i Udskolingen – giver “total mening” Når du arbejder med Ugeskema i udskolingen, bliver det muligt for dig at få elevernes mange forskellige kompetencer i spil, og det faglige niveau bliver virkelig højt. ”I overbygningen er stort set alle fag i skemaet, og det giver helt klart eleverne en større selvstændighed,” fortæller Lisbeth Haahr, til… Læs mere »

Introvideo til forældremøde

Som helt nyuddannet vælger Kristina at arbejde med UgeskemaRevolutionen, som er helt nyt for både elever, forældre og skolen. Hun beslutter at lave en film over en uge med Ugeskema for at give alle et indblik i 3. klasse og hendes hverdag med Ugeskema. Og som Kristina siger: ”Hvad sælger bedre til et forældremøde end… Læs mere »

Skoleelever bestemmer selv over deres skema

TV2 Østjylland har lavet denne rapportage på Rønbækskolen i Hinnerup, hvor det traditionelle skoleskema er skiftet ud med Ugeskema. Skoleelever bestemmer selv over deres skema Artikel på TV2 Østjylland: Katrine Rubeck Indslag på TV2 Østjylland: Pelle Bank “En stille revolution er langsomt ved at brede sig på de danske folkeskoler. Ugeskema-revolutionen hedder den, og det… Læs mere »

Redskaber til både folkeskolereform og lov om arbejdstid

Redskaber til både folkeskolereform og lov om arbejdstid ”Vi var som ledelse på jagt efter noget, der kunne hjælpe vores lærere i dagligdagen med at kunne klare både en ny folkeskolereform og en ny lov om arbejdstid,” fortæller skoleleder Dagny Madsen. Næsten samtlige lærere og pædagoger arbejder nu med Ugeskema, selvom ledelsen har lagt op… Læs mere »