Genåbning af skolen

Genåbning af skolen – med corona som skjult passager – kalder på en guide. Her finder du inspiration til organisering af undervisningen.

Få 'Guide til genåbning af skolen'

UgeskemaRevolutionen Guide til genåbning af skolenNår skolen igen og igen bliver vendt på hovedet, er vi nødt til at tænke kreativt. Og coronakrisen kræver, at vi tænker helt anderledes om skolens organisering og skolehverdagen i klassen.

Du oplever måske, at spørgsmålene står i kø omkring selve undervisningsopgaven. Nu skal der være udeundervisning efter en periode, hvor alt er foregået på langdistance foran en skærm. Med andre ord: Hvordan får jeg skabt den bedst mulige undervisning?

Denne guide er langt fra udtømmende i hele den komplekse situation med at genåbne skolen på en sundhedsmæssigt forsvarlig måde. Mit håb er, at jeg kan give dig inspiration til, hvad du og dine kollegaer selv kan gøre for at få genåbningen af skolen til at fungere i praksis.

Guiden er fra første genåbning i foråret 2020, men du finder helt konkrete redskaber, som også kan hjælpe dig i dag.

Modtag ‘Guide til genåbning af skolen’ uden anden investering end dit navn, din e-mail og et tryk på knappen.

Som en ekstra BONUS får du også fremover mit pædagogiske nyhedsbrev med endnu mere inspiration og nyeste viden om undervisningsdifferentiering, inklusion og klasseledelse i PRAKSIS.

I løbet af et kvarters tid vil du modtage en mail, hvor du skal bekræfte bestillingen. Se venligst i alle dine mail-foldere, da mailen måske er kategoriseret som promotion eller ligefrem spam.

UgeskemaRevolutionen forsikrer:
Det er klart, at du altid kan afmelde dig nyhedsbrevet – og endnu mere klart, at jeg aldrig kunne finde på at give din mailadresse videre.