Kategori: Forældresamarbejde

Forældresamarbejde – inspiration til lærere

Forældresamarbejde på den positive måde. Få inspiration og redskaber til at inddrage forældrene i deres børns læring.

Introvideo til forældremøde

Som helt nyuddannet vælger Kristina at arbejde med UgeskemaRevolutionen, som er helt nyt for både elever, forældre og skolen. Hun beslutter at lave en video over en uge med Ugeskema for at give alle et indblik i 3. klasse og hendes hverdag med Ugeskema. Og som Kristina siger: ”Hvad sælger bedre til et forældremøde end… Læs mere »

Idé til forældremødet

For et par måneder siden fortalte to lærere mig om, hvordan de havde grebet bekymringen an i deres forældregruppe. Til forældremødet valgte de at bruge noget af tiden på at lade forældrene arbejde med Ugeskema. Nogle af de opgaver, de byggede ind i Ugeskemaet til forældrene, var: evaluering af klasseregler case om hvordan forældrene kunne… Læs mere »

Udjævn arbejdsbyrden – hold løbende skole/hjem-samtaler

Det er måske nu du skal overveje, hvordan skole/hjem-samtalerne skal afvikles efter sommerferien, når det skal foregå inden for normal ”åbningstid”. Jeg har meget gode erfaringer med at holde løbende skole/hjem-samtaler. Jeg fordeler skole/hjem-samtalerne over året, så jeg for eksempel holder 3 samtaler hver anden uge. I de modsatte uger holder jeg elevsamtaler, hvor vi… Læs mere »