UgeskemaRevolutionen kurser

Aktuelle kurser

Nyheder

Tag på efteruddannelse med UgeskemaRevolutionen – uanset, om det er dit første kursus i Ugeskema, eller om du ønsker en opfølgning med endnu flere redskaber.

UgeskemaRevolutionen handler om en anden måde at organisere din undervisning på, så du og dine elever kan få en skolehverdag med overskud. Brug mindre tid på forberedelse og få mere tid til eleverne!

UgeskemaRevolutionen kurser

Ugeskema kan bruges af lærere og pædagoger i hele skolesystemet, i alle fag og på alle klassetrin – også af dig, som underviser på efterskole, 10. klassecenter, gymnasium, sprogskole og specialskole.

Bestil allerede nu for at sikre dig en plads på næste kursus

Dato

Sted

Aarhus

Kursusforløb med faglig sparring – 4 kurser

Få et komplet kursusforløb på 4 kursusgange med vekselvirkning mellem ny viden og praktisk implementering i din skolehverdag. Det foregår som to fysiske kurser og to webinarer, som du kan følge hjemmefra på din computer.

Kursus 1: Skab overskud i hverdagen med UgeskemaRevolutionen

Her får du styr på undervisningsdifferentiering og inklusion i praksis og prøver Ugeskemaet på din egen krop – differentieret til indskoling, mellemtrin og udskoling.

Kursus 2: Få elevernes mål aktive i hverdagen

Lær at bruge Undervisningsministeriets nye ’meddelelsesbog’ til at få selvkørende og motiverede elever – og undgå de enorme arbejdspukler med individuelle mål og skole-hjem-samtaler.

Læs mere om kursusforløbet og tilmeld dig her.

Vil I have kursus på skolen, kommer jeg gerne til jer – kontakt mig.

👀 Se video med Jane, der fortæller om sit udbytte af kursusforløbet.

Kom med på kursus