Kategori: Indretning af klasseværelse

Indretning af klasseværelset skaber ro og trivsel

Indretning af klasseværelset, der skaber plads. Det giver gode betingelser for en varieret undervisning og faglig fordybelse. Ro og trivsel i klassen…

Eget kontor

Enkelte elever kan have brug for deres eget kontor – en afskærmet arbejdsplads, hvor barnet kan trække sig tilbage og få ro i hovedet, i kroppen og omkring sig. Jeg stødte på dette kontor på en af de skoler, hvor jeg var på besøg for at vejlede efter et kursus om UgeskemaRevolutionen. En meget enkelt… Læs mere »

Smart hængemappe

”Hvor kan jeg købe dine smarte hængemapper”, bliver jeg spurgt, hver eneste gang jeg holder kursus. De er også smarte til opbevaring af alle opgaverne på Ugeskemaet. Nu kan det endelig lade sig gøre i Danmark. Hængemappen kan hænge over en dør, tavle eller en krog og er lige til at pakke sammen og tage… Læs mere »

En blomst til skolen

Alle mine elever har en blomst med i skole første dag i det nye skoleår. Det er en tradition, jeg har skabt i alle mine klasser. Dit klasselokale bliver en oase – et vækstrum for trivsel og læring. Inden skolestart sender jeg en hilsen om, at jeg glæder mig til at se dem alle sammen… Læs mere »