Kategori: Forældre – intro

Orientering til forældre om UgeskemaRevolutionen i skolen

Høj læring og trivsel for alle elever i skolen – også børn med særlige forudsætninger og særlige behov. Undervisningsmetode med succes på alle klassetrin…

Ugeskemaet der får eleverne til at glæde sig

I artiklen kan du læse, hvordan Ugeskemaet har revolutioneret skolegangen for 4. klasses-eleverne på Hammershøj Skole ved Viborg. Motivation og trivsel er steget markant. Det underbygges af citater fra både eleverne og deres lærer. Jeg glæder mig helt vildt til at dele den fantastisk flotte artikel med jer, som bladet Skolebørn har lavet om UgeskemaRevolutionen. Den… Læs mere »

Introvideo til forældremøde

Som helt nyuddannet vælger Kristina at arbejde med UgeskemaRevolutionen, som er helt nyt for både elever, forældre og skolen. Hun beslutter at lave en video over en uge med Ugeskema for at give alle et indblik i 3. klasse og hendes hverdag med Ugeskema. Og som Kristina siger: ”Hvad sælger bedre til et forældremøde end… Læs mere »

Skoleelever bestemmer selv over deres skema

TV2 Østjylland har lavet denne rapportage på Rønbækskolen i Hinnerup, hvor det traditionelle skoleskema er skiftet ud med Ugeskema. Skoleelever bestemmer selv over deres skema Artikel på TV2 Østjylland: Katrine Rubeck Indslag på TV2 Østjylland: Pelle Bank “En stille revolution er langsomt ved at brede sig på de danske folkeskoler. Ugeskema-revolutionen hedder den, og det er… Læs mere »

Forældrene er glade for UgeskemaRevolutionen

En spørgeskemaundersøgelse blandt 2. klassesforældre viser stor tilfredshed med Ugeskema. Børnene bestemmer selv, i hvilken rækkefølge de vil løse opgaverne på Ugeskemaet. Det giver dem lyst til skolearbejdet og deres arbejdsindsats er højere og indlæringen større. Undersøgelsen indgår i den nye bog UgeskemaRevolutionen ”Fire drenge kommer ind og sætter æggeuret på plads og sletter deres… Læs mere »