Orientering til forældre om UgeskemaRevolutionen

Skrevet 15. februar 2015

orientering til forældreUndervisningen med Ugeskema ligger så fjernt fra den måde, forældrene selv er blevet undervist på. Det kan nogle gange resultere i skeptiske forældre, der er bekymrede for, om deres barn lærer nok.

Når jeg er ude at holde kurser, bliver jeg ofte spurgt, hvordan vi forklarer forældrene om den nye undervisnings-form med Ugeskema. Selv er jeg gennem årene stødt på en særlig udfordring i forhold til at forklare forældrene, hvorfor der ikke er lektier. Jeg kan forstå på mange af jer, at I støder på tilsvarende udfordringer. Derfor har jeg skrevet en artikel, der forhåbentlig giver svar på det meste af det, forældrene har brug for at vide.

Læs artiklen her – og læg gerne et link på ForældreIntra