overblik i folkeskolen

Overblik giver kvalificerede karakterer

Erfaringer Udskoling Videoer

”Allerede efter 4 uger med Ugeskema har jeg meget større overblik, end jeg nogensinde har haft før på det her tidspunkt,” fortæller Janne, som er lærer i 10. klasse. Hun har klassen i engelsk i 3 timer om ugen, og efter kun 12 timer er hun i stand til at give karakterer på et kvalificeret niveau.

”Det har været en stor gave for mig at arbejde med Ugeskema,” fortæller Janne.

Har du lyst til at få det indblik, så se videoen med Janne 🙂

Her kan du læse, hvad Janne fortæller:

Jeg hedder Janne Farup, og jeg arbejder med 10. klasseelever. Det betyder, at jeg får nye elever hvert år, som jeg meget hurtigt skal lære rigtig godt at kende, fordi jeg skal for det første hjælpe dem videre til en ungdomsuddannelse, og for det andet skal jeg, ret hurtigt efter de er startet på skoleåret, give dem en karakter.

Jeg har arbejdet i seks år med 10. klasseelever og har oplevet, at det kan være svært at give den første karakter, fordi jeg er ikke nået hele vejen rundt og har ikke fået det fulde overblik over, hvad de alle sammen kan.

I år er jeg begyndt at arbejde med Ugeskemaet, og jeg har oplevet, at jeg allerede efter fire uger inde i skoleåret har fået et meget større overblik, end jeg nogensinde har haft før på det her tidspunkt.

Jeg kender hver elev rigtig godt allerede. Jeg kender deres faglige niveau – deres svagheder og deres styrker. De har allerede delt rigtig mange personlige ting omkring deres egen læring, og hvad de kan, og hvad de ikke kan i mit fag, så det har været en stor gave for mig at arbejde med Ugeskemaet.