inklusion i undervisningen

Efteruddannelse lærer – Få redskaber til din dagligdag med skolereform og inklusion

Inklusion Klassetrivsel Undervisningsdifferentiering

Har du styr på undervisningsdifferentiering, inklusion og klasseledelse i PRAKSIS?

 

– eller kunne du tænke dig at få det?

inklusion i undervisningenPower og energi                                Fra stress til overskud                              Forklaringer og svar

På mine kurser får du redskaber til, hvordan undervisningsdifferentiering og inklusion kan lade sig gøre i PRAKSIS. Du kan nå de 10.000 ting, du skal som lærer og leve op til alle kravene i den nye skolereform – og samtidig bevare dit eget overskud! 🙂

“Det her Ugeskema er gaven til folkeskolen og et fantastisk arbejdsredskab til vores skolereform. Det giver en dag, hvor børnene er medstemmende og bliver udviklet & imødekommet der, hvor de er i deres udvikling.”  
Kursist

Jeg har åbnet for tilmelding på mine åbne kurser i København, Aalborg, Odense og Horsens, og jeg glæder mig til en forrygende dag sammen med dig og dine kollegaer  🙂

Efteruddannelse lærer

 
Find et kursus nær mig

Få kursus på skolen
 
Læs mere om de enkelte kurser…
Læs om de forskellige kurser og sammensæt dit kursusforløb

”Det er faktisk det forløb, der har givet mest skoleudvikling i mine 40 år i skolen” 
Skoleleder

Jeg kommer selvfølgelig også meget gerne og holder kursus på din skole.