Efteruddannelse lærer – Få redskaber til din dagligdag med skolereform og inklusion

Skrevet 3. december 2016

Har du styr på undervisningsdifferentiering, inklusion og klasseledelse i PRAKSIS?

– eller kunne du tænke dig at få det?

inklusion i undervisningenPower og energi        Fra stress til overskud     Forklaringer og svar

På mine kurser får du redskaber til, hvordan undervisningsdifferentiering og inklusion kan lade sig gøre i PRAKSIS. Du kan nå de 10.000 ting, du skal som lærer og leve op til alle kravene i den nye skolereform – og samtidig bevare dit eget overskud! 🙂

“Det her Ugeskema er gaven til folkeskolen og et fantastisk arbejdsredskab til vores skolereform. Det giver en dag, hvor børnene er medstemmende og bliver udviklet & imødekommet der, hvor de er i deres udvikling.”  
Kursist

Jeg har åbnet for tilmelding på mine åbne kurser i København, Aalborg, Odense, Sorø, Horsens, Skive og Ilulissat, og jeg glæder mig til en forrygende dag sammen med dig og dine kollegaer  🙂

Efteruddannelse lærer

Læs mere om kurset
http://www.ugeskemarevolutionen.dk/kursus-undervisningsdifferentiering-inklusion/

Tilmeld dig kurset
http://www.ugeskemarevolutionen.dk/kursustilmelding/

Jeg kommer selvfølgelig også meget gerne og holder kursus på din skole.

”Det er faktisk det forløb, der har givet mest skoleudvikling i mine 40 år i skolen” 
Skoleleder