Alt det overskud – kan det nu også passe

Skrevet 2. december 2016

Jeg ved godt, at det lyder rosenrødt og næsten som en uopnåelig ønskedrøm, når jeg fortæller, at det faktisk kan lade sig gøre med både undervisningsdifferentiering, inklusion, klasseledelse og overskud i din hverdag i folkeskolen. Kan det nu også passe med alt det overskud, tænker du måske.

Kan det nu også passe med alt det overskud

resultater og overskud Derfor har jeg lyst til at vise dig, hvilke erfaringer lærere og pædagoger har gjort sig med at føre UgeskemaRevolutionen ud i livet i deres praktiske hverdag på skolen.

overskud ved undervisningsdifferentieringKursisterne kommer fra mange forskellige skoler. Nogle har været i gang med UgeskemaRevolutionen i få uger, andre i flere år. Det, der er fælles for dem alle, er, at de har gennemført kurset ”Skab overskud i hverdagen med UgeskemaRevolutionen”.

Alle udfordringer omkring overskud og undervisningsdifferentiering er ryddet af vejen, og du kan se, hvilke positive effekter kursisterne har fået.

Som du kan se, er der stadig et par udfordringer omkring inklusion og klasseledelse. På kurset ”Få elevernes mål aktive i hverdagen” fik vi udryddet de sidste forhindringer 🙂 og alle gik fra kurset med en individuel plan for selv at komme et skridt videre i den rigtige retning.

 

overskud i hverdagen

Vil du også have overskud

Kunne du også tænke dig at få overskud og leve op til alle samfundets forventninger om undervisningdifferentiering, inklusion og klasseledelse, så tilmeld dig kurset.