Overskud og trivsel i skolen

Skrevet 9. juni 2016

Fra “træt med træt på” til overskud på 3 uger

Louise fortæller, hvordan hun er gået fra ”træt med træt på” til overskud på kun 3 uger 🙂

”Tak…. Jeg har verdens skønneste, larmende, livlige, forskellige og opmærksomhedssøgende elever i 3. klasse… Tit har jeg tænkt pyh ha… Træt med træt på. Og stadig ikke nået rundt til alle…

Vi har nu i matematiktimerne startet Ugeskemaet, og ungerne ELSKER det… JEG ELSKER DET!!!

I dag oplevede jeg, flere selv var gået i gang… “ja vi ER altså startet”… som en dreng sagde…

Ja vi ER altså startet

Så tak fordi I deler jeres viden og praksiserfaringer med alle os andre.Undervisningsdifferentiering, inklusion, klasseledelse i PRAKSIS

Jeg har ikke været på kursus – kun læst bogen, men alligevel var det ikke svært at komme i gang… Eller jo det var svært at tænke – tør jeg give slip på kontrollen… (sådan havde jeg det) men faktisk har jeg opdaget allerede nu på 3. uge, at jeg har “genvundet” kontrollen. Så Ugeskemaet er kommet for at blive i min verden, ingen tvivl om det.”

Jeg bliver fantastisk GLAD over at få sådan en besked 🙂