Den fedeste måde at være lærer på

Skrevet 19. juni 2016

motiverede elever”De elsker det! De er topmotiverede! Og de kan ikke vente på at gå i gang. Skal vi lave noget andet, bliver det altid besvaret med et “øøøøv… hvornår må vi SÅ lave Ugeskema?”. Jeg kan slet ikke se mig selv undervise på andre måder.”

Sådan skriver Signe, der har undervist med Ugeskema på 1. årgang, siden hun blev færdiguddannet i sommers.

Jeg husker tydeligt, hvor svært det var at starte som ny lærer. Derfor bliver jeg også ekstra glad over at høre, hvor fantastisk godt Signe er kommet fra start 🙂

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele lidt flere af Signes erfaringer med jer:

”Og så elsker jeg som struktureret menneske, at hele min planlægning for den kommende uge bare ligger klar fredag, når jeg går på fyraften. Arkene er kopieret og ligger i hængemappen – skemaet er hængt op, og det er lige til at gå til, når jeg møder mandag morgen.

Jeg kunne blive ved – det er bare et genialt koncept! Tusind tak fordi du har udviklet den fedeste måde at være lærer på!”

 

Undrer du dig over, om det kan passe med alt det overskud?