Klar til næste skoleår

Klar til næste skoleår med overskud

Overskud Tips og ideer

Tjekliste til nyt skoleår med overskud

Jeg har glædet mig vildt meget til at præsentere dig for mine 3 nye e-bøger. Jeg har knoklet de sidste måneder for at få dem klar til dig, så du kan være PÅ FORKANT næste skoleår 🙂På forkant – Tjekliste til start af nyt skoleår

START NÆSTE SKOLEÅR MED AT VÆRE PÅ FORKANT
– OG BLIV VED MED AT VÆRE DET 🙂

Der er SÅ meget, der skal gøres og skaffes for at blive klar til et nyt skoleår. Du bliver guidet gennem processen, så det bliver overskueligt for dig at nå det hele – i tide.

  • Du får konkrete redskaber, som du kan bruge, uanset hvordan du underviser.
  • Du kan vælge at følge tjeklisten step for step eller bruge de elementer, som giver værdi for dig.Smily Sol

Din klasse bliver en oase, et vækstrum for læring og trivsel, for eleverne – OG DIG.

Klar til næste skoleårDet eneste, bogen koster dig, er din e-mailadresse, og så har jeg brug for at vide, om du underviser i indskolingen, på mellemtrinnet eller i udskolingen, så jeg kan sende den rigtige udgave af bogen til dig 🙂

Bestil din e-bog ”På forkant”
UgeskemaRevolutionen Kalenderlinje