Ugeskema i børnehaveklassen

Skrevet 5. april 2016

UgeskemaRevolutionen i børnehaveklassen – stor positiv effekt

Du kan indføre UgeskemaRevolutionen i børnehaveklassen helt fra skolestart. Det har børnehaveklasseleder Nadia Keinicke Hvid Bresemann gjort, og det er fantastisk at læse om den store positive effekt, som både Nadia og alle de nye børnehaveklassebørn oplever med UgeskemaRevolutionen.

Lettere overgang fra børnehave til skole

Bevægelse i undervisningenI børnehaven er alle børn i gang med mange forskellige aktiviteter på samme tidspunkt, og børnene har lært at vælge, hvad de nu har lyst til at lave. Når klassen arbejder med Ugeskema, er den del bragt med ind i skolen. Det betyder, at skolehverdagen i langt højere grad ligner det, barnet allerede kender.

Det er muligt at skabe en meget lettere overgang fra børnehave til skole, når klassen arbejder med Ugeskema.

Ro og trivsel

Der var ro, og alle vidste, hvad de skulle, fortæller Nadia, der var målløs over, at eleverne bare gik i gang med at arbejde.

Jeg var målløs! Ingen ventetid – ingen tidsspild

”Glædbørnehaveklasse og ugeskemaen i børnenes øjne hver gang jeg siger Ugeskema, den højere arbejdsmoral, de mange succesoplevelser, den nyfundne selvindsigt hos børnene samt tidsaspektet er så tilfredsstillende, at jeg varmt kan anbefale denne arbejdsmetode for alle,” skriver hun.

 

Bladet Skolestart – læs artiklen

Du kan se et af Nadias Ugeskemaer fra børnehaveklassen og læse den flotte artikel fra Skolestart – Ugeskema i børnehaveklassen.

Tak til bladet Skolestart, der har givet mig lov til at dele artiklen med jer her på siden.

Citaterne er fra artiklen “Ugeskema i børnehaveklassen” i bladet Skolestart.

Har du lyst, kan du se videoen med Nadia, hvor hun fortæller om sin succes med Ugeskema fra første dag.  Se video

 

Er du forælder og vil vide mere om UgeskemaRevolutionen, kan du få det hurtige overblik…