Kursusforløb landet rundt

Vil du også have en skolehverdag med overskud og top-motiverede elever? Og vil du være sikker på at fastholde den positive forandring? Kursusforløb på 4 kursusgange med vekselvirkning mellem ny viden og praktisk implementering i din skolehverdag.

UgeskemaRevolutionen kursus for lærere

Kursusforløbet består af kurserne ‘Skab overskud i hverdagen med UgeskemaRevolutionen’, ‘Få elevernes mål aktive i hverdagen’ og ‘Fasthold den positive forandring’.

Efter et ordentligt boost på den første kursusdag er du klar til at skabe forandringer i hverdagen til glæde for eleverne – og dig selv.

I kursusforløbet er der løbende opfølgning og sparring undervejs, hvor du får redskaber til at overvinde eventuelle udfordringer og få svar på alle dine spørgsmål. Det er tilrettelagt som to webinarer, så den del af kurset kan du følge hjemmefra på din computer. De to webinarer er af en times varighed og foregår i november og april.

Den normale pris for hele kursusforløbet er 5.000 +moms. Din BONUS er 1.250 kr. (25 % rabat), så du ender med at få de fire kursusgange, en bog og en hængemappe til kun 3.750 kr. +moms.

“De efterfølgende kursusgange har hjulpet mig til at justere, rette ind og holde mig på rette vej.”
Kursusdeltager

Læs mere om de forskellige kursusgange

Find et kursus nær mig Få kursus på skolen

Hvad venter du på?

Jeg får ofte spørgsmålet, om UgeskemaRevolutionen også er for udskolingen – og ja, det er det 😊 Du kan bruge UgeskemaRevolutionen i hele skolesystemet, og du vil også have glæde af kurset, hvis du underviser på efterskole, 10. klassecenter, gymnasium, sprogskole, specialskole, behandlingskole… UgeskemaRevolutionen handler om en anden organisering af din undervisning, så du og dine elever kan få en skolehverdag med overskud.

Og her må du gerne være utålmodig… Der skal ikke gå hverken halve eller hele år, inden du mærker et udbytte. Allerede inden for de første to uger vil du opleve en markant positiv effekt – og efter en måned er det ikke sikkert, at du kan kende din klasse længere, så meget plejer der at ske 😊

Det mest fantastiske er, at det ikke kræver ekstra forberedelsestid – du vil meget hurtigt erfare, at du sparer tid.

Så hvad venter du på? – Tilmeld dig nu